BESPLATNA DOSTAVA

Dostava na Vašu adresu nakon servisa je besplatna.

PRT - Apple Certificirani Servis

PRT d.o.o. je sada i Apple Crtificirani Servis. Što to znači? Nakon ostvarenog ugovora sa tvrtkom Apple Distribution International Ltd., PRT servis dobija pristup ovlaštenim alatima, dijagnostikama i originalnim dijelovima dobavljenih od samog Apple-a. Također, sada svi naši serviseri imaju certifikate te ovlašteno znanje za popravak svih Apple uređaja.

Ovim ugovorom nismo limitirani na popravak isključivo Apple uređaja te servisiramo i sve ostale brendove.

Sve detaljne informacije pronađite na stranici:

Untitled

Veleprodajna (B2B) Reparacija Ekrana

 • Reparacija iPhone ekrana – Radimo zamjenu stakla na svim iPhone modelima sa LCD ili OLED ekranima (iPhone 6 do iPhone 13 Pro Max).
 • Reparacija Apple Watch ekrana – Radimo zamjenu stakla na svim Apple Watch modelima.
 • Reparacija Samsung ravnih ekrana – Radimo zamjenu stakla na svim Samsung mobitelima sa ravnim LCD ili OLED ekranom, sve S , A i J serije.
 • Reparacija Samsung zaobljenih ekrana – Radimo zamjenu stakla na svim Samsung mobitelima sa zaobljenim OLED ekranom, sve S i Note modele.
 • Popravak ekrana na kojima ne radi touch – Ekrani kojima ne radi touch, a normalno prikazuju sliku mogu se reparirati i popraviti.

Sve reparacije radimo sa OCA metodom. Ne koristimo tekuću LOCA metodu. Svi ekrani nakon reparacije su bez valova, bez mjehurića i ogrebotina. U slučaju da ekran pukne tokom reparacije, mi kupujemo novi o našem trošku.
Na sve ekrane dajemo dožvotnu garanciju, vidi Uvjete Garancije…
Cijene za sve reparacije možete pronaći u cjeniku na liku ispod.

reparacija ekrana

Veleprodajni (B2B) Popravak Matičnih Ploča

– Popravak matičnih ploča radimo na svim uređajima i modelima (iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Xiaomi…).
Kvarove kao što su: •Touch problemi •Problemi sa zvukom Problemi sa WiFi Problemi sa punjenjem •Problemi sa signalom i mrežom •Mrtvi uređaji itd. rješavamo unutar 24h. Popravak matičnih ploča vršimo i na ”sandwich” pločama kao što su S20 serija, P30 Pro, iPhone X serija, iPhone 11 serija, iPhone 12 serija…

– U slučaju da niste sigurni koji je točan kvar na matičnoj ploči, uređaj možete poslati na besplatnu dijagnostiku nakon čega Vam javljamo točnu cijenu te uređaj popravljamo nakon Vašeg odobrenja.

– Cijene za sve popravke matičnih ploča možete pronaći u cjeniku ispod.
– Na sve popravke matičnih ploča dajemo doživotnu garanicju.
Garancija se odnosi na onaj dio matične ploče koji popravljamo, te se ne odnosi na cijelu matičnu ploču.

Izvlačenje Podataka

Spašavanje podataka moguće je na svim uređajima, ukoliko su memorija i CPU ispravni. U većini slučajeva, da bi se izvukli podaci, potrebno je kompletno popraviti matičnu ploču, pa tek onda pristupiti procesu izvlačenja podataka, da bi u konačnici dobili ploču koji je potpuno funkcionalna.

– Trenutno smo jedan od rijetkih servisa u Europi koji nudi uslugu CPU Swap. CPU Swap je proces prebacivanja procesora i drugih bitnih chipova na novu ispravnu matičnu ploču. Ovim procesom podatke možemo izvuči sa smočenih, neispravnih pa čak i slomljenih matičnih ploča. Ovu uslugu nudimo za sve uređaje i modele.

– Na Android uređajima sa zaključanim zaslonom možemo izvući podatke i u slučajima kad je šifra zaboravljena/izgubljena. Također je moguće izvuči podatke sa uređaja koji su zapeli na logu te ne bootaju do kraja.

Ostale Usluge

 • Otkup Razbijenih Ekrana – Otkupljujemo sve ekrane sa razbijenim prednjim staklom.
 • Popravak biometrije – Radimo popravak Touch ID i Face ID sustava na svim iPhone i iPad modelima.
 • Zamjena zadnjeg stakla – Radimo zamjenu zadnjeg stakla na svim iPhone modelima.
 • Zamjena baterija – Radimo zamjenu baterija na svim modelima. U slučaju zamjene baterije na iPhone modelima, nakon zamjene baterije na uređaju ne dolazi poruka/notifikacija da je baterija zamijenjena te je u postavkama prikazan postotak zdravlja baterije.
 • Zamjena ekrana – Radimo zamjenu ekrana na svim modelima. U slučaju zamjene ekrana na iPhone modelima, nakon zamjene na uređaju ne dolazi poruka/notifikacija da je ekran zamijenjen.
 • iPad iCloud otključavanje – Otključavamo iPad modele sa ili bez SIM kartice. iPad iCloud otključavanje nije moguće na uređajima sa A12 CPU i novijim. Na ostalim modelima, otključavanje je moguće.
 • Uklanjanje Burn In (Rozi ekran)  na Samsung ekranima

Cjenik naših usluga možete pronaći na linku ispod:
(morate biti prijavljeni za pristup cjeniku)

Za sve informacije o suradnji, možete nas kontakirati na niže navedeni broj telefona ili e-mail adresu.

KONTAKT BROJ / WhatsApp / Viber

+385 99 4444 646

ADRESA

Pile I. 1, 10000 Zagreb